Hvorfor dataoverføringshastigheten reduseres når en sikker tilkobling er aktivert

Når en sikker tilkobling er aktivert, avhenger dataoverføringshastigheten av belastningen på serverne som brukes for Internett-tilkoblingen. I perioder med høy belastning kan hastigheten bli noe redusert. Vi gjør alt vi kan for at brukere av den ubegrensede versjonen av programmet alltid kan ha maksimal dataoverføringshastighet.